Landelijke Twee-onder-een-kapwoningen

In Het Uithofje komen in totaal 8 riante twee-onder-een-kapwoningen. Ze komen te liggen rond het gezamenlijke hof dat zich kenmerkt door heel veel groen. Niet alleen een mooi gezicht maar ook een heerlijke speelplek voor alle kinderen.
De woningen zijn groots van opzet met woonoppervlaktes van 162 en 179 m². Bijzonderheid: u kunt door allerlei opties en indelingen de woning helemaal ‘eigen’ en uniek maken. De twee-onder-een-kapwoningen staan ook op zeer ruime kavels van circa 300 tot 340 m² (!) en hebben een eigen achterom. Elke woning beschikt over twee eigen parkeerplaatsen en een vrijstaande garage. Uiteraard voldoen de woningen aan de duurzame eisen en worden ze gasloos opgeleverd. Prijsindicatie vanaf circa € 665.000,- VON.

Vrije Villa's

De kroon op Het Uithofje wordt gevormd door de 4 riante villa’s aan de Uithofslaan. Ideale vrijstaande woningen voor gezinnen die op hoog niveau willen gaan wonen. Zo hebben ze een woonoppervlakte van 196 tot 208 m². Alle ruimte voor een heerlijk woonleven. Natuurlijk kunt u uw villa nog bijzonderder maken door de vele opties die er mogelijk zijn en u heeft ook een enorme vrijheid als het gaat om de indeling van alle ruimte. De afmetingen van de kavels aan de Uithofslaan zijn net zo indrukwekkend als de woningen: ze variëren in grootte van 530 tot 740 m². Buiten is hier dus ook echt buiten. Voor de auto is ook alle ruimte vrijgemaakt: elke woning beschikt over twee eigen parkeerplaatsen en een vrijstaande garage. Uiteraard voldoen de woningen aan de duurzame eisen en worden ze gasloos opgeleverd. Voor een indicatie van de prijs moet u denken aan circa € 900.000,- VON.